CIBUS-ABONNEMENT

van ondernemers voor ondernemers

CIBUS-ABONNEMENT

Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent: ondernemen. Door de hectiek van alledag en de nodige aandacht voor je team kom je daar vaak niet voldoende aan toe. 

Wij helpen je graag om weer te kunnen doen waar je goed in bent. Even bijtanken, zullen we maar zeggen. CIBUS is het Latijnse woord voor brandstof. Vandaar Brandstof voor Ondernemers!

Met Brandstof voor Ondernemers zijn wij er voor jou! Voor jou als mens en voor jou als ondernemer. Hoe fijn kan het zijn om eens lekker van je af te kunnen praten. Hoe goed kan het zijn om eens starend naar de horizon terug te kijken op jouw successen maar ook naar de zaken die niet zijn gelukt. Iedere mislukking brengt immers iets goeds!

Van ondernemer tot ondernemer en van mens tot mens. Wij willen open en eerlijk met jou in gesprek. Samen ervaringen delen, situaties herkennen, dagdromen en lachen. Wat levert het jou op? Ruimte in het hoofd! Ruimte die je kan gebruiken om weer fris en energiek verder te ondernemen.

Inhoud abonnement

Wij willen graag beschikbaar zijn op het moment dat jij dat nodig vindt. Daarom bieden we deze dienst in een abonnementsvorm aan.

Het abonnement bestaat uit een intakegesprek, zes persoonlijke gesprekken op locatie verdeeld over twaalf maanden en telefonische support.

Jouw investering in het CIBUS-abonnement is slechts € 179,- per maand voor een periode van één jaar.

Neem contact op

Ja, ik wil weer de ruimte en vrijheid voelen om te ondernemen!