social mediaberichten

Social media speciaal voor jouw bedrijf

Social media helpt je bedrijf zichtbaar te krijgen en te houden. Wanneer je auto- en garagebedrijven volgt op social media valt het op dat een deel van de bedrijven te weinig gebruik maakt van de mogelijkheden om via social media huidige en potentiële klanten te bereiken. En dat is zonde. 

Met SocialMediabericht.nl heb je voor ieder seizoen en iedere actie leuke content die je kunt gebruiken op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Narrow casting en voor je eigen website. In no-time download en post je een bericht, zodat jij meer tijd hebt voor leukere dingen.

Socialmediabericht nl

Hoe werkt het?

Berichten over nieuwe modellen, verkochte auto’s en het aanbieden van een aircocheck in de zomer … best interessant, maar er kan nog zoveel meer met social media. Jouw volgers zijn gevoelig voor sfeer, inspiratie en actualiteit. 

SocialMediabericht.nl biedt jou de mogelijkheid om eenvoudig dit soort berichten te kunnen posten. Wil je optimaal gebruik maken van je socials? Plaats dan drie berichten per week, één van jezelf en twee van SocialMediabericht.nl .

Neem contact op

Ja, ik wil weer de ruimte en vrijheid voelen om te ondernemen!