Brandstof voor de Werkplaats

Online programma

‘Brandstof voor de Werkplaats’ is een online programma dat jouw team ervan bewust maakt dat iedereen invloed heeft op het resultaat. Het is een tool die helpt het rendement van je beschikbare uren te verhogen. 

Je kunt het programma altijd en overal gebruiken, als je maar een internetverbinding hebt. Je monteurs en andere medewerkers gebruiken het bijvoorbeeld via een tablet of laptop. 

Het geeft iedereen direct inzicht in de verhouding tussen de geplande en de gefactureerde uren. Dit inzicht leidt tot meer betrokkenheid: je team wordt enthousiast om samen doelen te realiseren. En het leidt tot meer omzet, overzicht en rust in je werkplaats én in jouw hoofd.

In minder tijd meer doen en meer omzetten. Een betere verhouding tussen de geplande uren en de daadwerkelijk gefactureerde uren. En een enthousiast, betrokken team. Dat wil jij toch ook in jouw werkplaats of service afdeling in jouw winkel?

HOE WERKT HET?​

‘Brandstof voor de Werkplaats’ richten we op maat voor jouw werkplaats in. Samen met jouw team bepalen we de doelstelling van gefactureerde uren binnen een periode van tenminste zes maanden. Jouw team krijgt tijdens deze periode intensieve begeleiding.

Daarna zijn er diverse varianten voor verlenging mogelijk. ‘Brandstof voor de Werkplaats’ is praktisch, eenvoudig en gericht op de werkvloer.

De resultaten zijn direct zichtbaar. Het team wordt zich bewust van de daadwerkelijk gefactureerde uren. Het programma motiveert om resultaten en doelen te behalen als team. Dit levert het je op:

  • zelfstandigheid van de werkplaats
  •  een winnersmentaliteit bij je team om doelen te behalen
  •  ‘weglekken’ van gewerkte uren verminderen
  •  de omzet van de werkplaats verhogen

INHOUD PROGRAMMA ​

Na de intake maken wij de online tool op maat voor jouw bedrijf. Je krijgt wekelijks online coaching, de eerste maand twee bezoeken op de werkvloer en één teamoverleg.

Daarna bezoeken wij je elke maand en houden een tussentijdse en een eindevaluatie tijdens een persoonlijk gesprek met een rapport.

Jouw investering voor ‘Brandstof voor de Werkplaats’: € 545,- per maand voor een eerste periode van zes maanden.

Neem contact op

Ja, ik wil weer de ruimte en vrijheid voelen om te ondernemen!