WAT DOET BRANDSTOF VOOR ONDERNEMERS?

Met Brandstof voor Ondernemers zijn wij er voor jou! Voor jou als mens en voor jou als ondernemer. Hoe fijn kan het zijn om als mens eens lekker van je af te kunnen praten. Hoe goed kan het zijn om als ondernemer eens starend naar de horizon terug te kijken op jouw successen maar ook naar de zaken die niet zijn gelukt. Iedere mislukking brengt immers iets goeds!

Van ondernemer tot ondernemer en van mens tot mens. Open en eerlijk met elkaar in gesprek. Ervaringen delen, situatie herkennen, dagdromen en lachen. Wat levert het op? Ruimte in het hoofd! Ruimte die je kan gebruiken om weer fris en energiek verder te ondernemen.

VERBETER DE PROCESSEN IN DE WERKPLAATS

In minder tijd meer doen en meer omzetten. Een betere verhouding tussen de geplande uren en de daadwerkelijk gefactureerde uren. En een enthousiast, betrokken team. Dat wil jij toch ook in jouw werkplaats of service afdeling in jouw winkel?

Met ‘Brandstof voor de Werkplaats’ regelen we het met een online programma. Voornamelijk binnen de automotive-branche. Maar ook retailers en MKB-bedrijven adviseren we graag. ‘Brandstof voor de Werkplaats’ brengt gewerkte uren en te factureren uren bij elkaar!

CIBUS is Latijnse woord voor Brandstof vandaar ...

CIBUS Brandstof voor Ondernemers

MOOIE PLANNEN & LEUKE IDEEËN

Van ondernemen gaat ons hart sneller kloppen. Mooie plannen maken en tot ontwikkeling brengen, geeft iedere keer weer een boost. Maar als beginnende vijftigers ervaren we ook dat we links en rechts worden ingehaald door een andere generatie. Jonge gasten die een hele andere kijk hebben op het leven en op de manier van werken. En weet je? Deze meiden en jongens hebben vaak ook nog hele leuke en creatieve ideeën. Gewoon omdat ze anders naar de wereld kijken!

Wij helpen daarom jonge ondernemers graag bij het doorontwikkelen van hun plannen. We bieden ze graag de helpende hand om te gaan ondernemen. Dat doen we door te luisteren, te brainstormen en ervaringen uit te wisselen. Soms bieden we ze een juridische identiteit en zijn we bereid om de start te financieren. Zo ook bij socialmediabericht.nl. Een webshop waar auto- en garagebedrijven heel eenvoudig actuele en sfeervolle content kunnen downloaden voor hun eigen social mediakanalen.

WORKSHOP VOOR ROTARY EN BUSINESSCLUBS

Als Rotary en Businessclub kom je veelal wekelijks met jouw leden bij elkaar. Naast vriendschap en ondernemerschap staan sociale en maatschappelijke waarden hoog in het vaandel.

Wellicht ervaar je af en toe wat wrijving binnen de club. Staan de neuzen even niet in dezelfde richting en slaat vrijwillig even net iets te veel door naar vrijblijvend. Tijd om elkaar een moment recht in de ogen te kijken?!

Doe dit met behulp van het regietheater “Daar vind ik wat van!”.

Neem contact op

Ja, ik wil weer de ruimte en vrijheid voelen om te ondernemen!